(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yosh oilalarda uchraydigan muammolarning psixologik omillari chuqur tahlil qilinadi. Oilaviy munosabatlarning shakllanish jarayonida shaxslararo muloqot, psixologik moslashuv, emotsional barqarorlik, ijtimoiy va iqtisodiy omillarning ta’siri ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari yosh oilalarda nizolar kelib chiqishining asosiy psixologik sabablarini aniqlash hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha ilmiy asoslangan tavsiyalar ishlab chiqishga qaratilgan.