(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya.Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida mustaqillik yillarida amalga oshirilgan ijtimoiy o‘zgarishlar tahlil qilinadi. Xususan, ta’lim, sog‘liqni saqlash, ijtimoiy himoya, fuqarolik jamiyati va yoshlar siyosati sohalaridagi islohotlar yoritiladi. Shuningdek, ijtimoiy sohada olib borilgan keng ko‘lamli yangilanishlarning jamiyat taraqqiyotiga ta’siri ochib beriladi. Maqolada mustaqillik davrida shakllangan yangi ijtimoiy munosabatlar va ularning ahamiyati ilmiy asosda bayon etiladi.