(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) ta’lim texnologiyalarini qo‘llashning o‘quvchilar kreativ fikrlashini rivojlantirishdagi o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Integrativ yondashuv asosida tashkil etilgan darslar o‘quvchilarni muammoli vaziyatlarni hal qilish, loyihalash, mantiqiy fikrlash va ijodiy yondashuvga yo‘naltiradi. Tadqiqotda qo‘llanilgan metodlar, tajriba-sinov ishlari hamda samaradorlikka oid tahlillar keltiriladi.