OG‘IZ BO‘SHLIG‘I SHILLIQ QAVATI SARATONINI DAVOLASH NATIJALARI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Samaradorlikni qiyosiy baholash shuni ko‘rsatdiki, immunologik ma’lumotlarning integratsiyasi prognozning aniqligini sezilarli darajada oshiradi va an’anaviy o‘lchovlarning kamchiliklarini qoplaydi. Shunday qilib, ushbu ilmiy tadqiqotimiz natijasida biz tadqiqotning asosiy maqsadiga erishdik - immun parametrlarining o‘zgarishiga asoslangan patogenetik asoslangan usulni ishlab chiqish orqali og‘iz bo‘shlig‘i shilliq qavati saratonini kompleks davolash natijalarini bashorat qilish yaxshilandi.