OLIY TA'LIMDA AMERIKA POSTMODERN ADABIYOTIDA VAQT VA MAKON DEKONSTRUKTSIYASI SHAKILLANTIRISH TЕXNOLOGIYASINING TAHLILI. (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada Amerika postmodern adabiyotida vaqt va makon (xronotop) tushunchalarining dekonstruktsiyasi hamda uni oliy ta’lim jarayonida shakllantirish texnologiyalarining tahlili yoritilgan. Postmodern matnlarda vaqtning noxronologik, fragmentar talqini va makonning ramziy hamda giperreal ko‘rinishlari nazariy jihatdan asoslanadi. Maqola adabiyotshunoslik va ta’lim integratsiyasini kuchaytirishga xizmat qiladi.