БОЛАЛАРДА ВИРУСЛИ СТОМАТИТЛАРНИ ДАВОЛАШДА ЗАМОНАВИЙ ПАТОГЕНЕТИК ЁНДАШУВЛАР (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Болаларда вирусли стоматитларнинг юқори тарқалиши ва оғир клиник кечиши замонавий стоматологиянинг долзарб муаммоси ҳисобланади. Ҳозирги вақтда касалликни даволаш бўйича ягона стандарт протокол мавжуд эмаслиги сабабли, индивидуал ва патогенетик асосланган терапия усулларини ишлаб чиқишга эҳтиёж ортиб бормоқда.