PORP VA TORP OSSIKULOPLASTIKASI: N=40 SERIYADA ESHITISH NATIJALARI VA ADABIYOT BILAN QIYOSLASH (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Maqsad: PORP va TORP protezlari qo‘llanganda eshitish natijalarini baholash va ularni adabiyotdagi benchmark ko‘rsatkichlar bilan qiyoslash.