YEM-HASHAK O'SIMLIKLARINING TAVSIFI VA TASNIFLANISHI. (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
ushbu maqolada turli mintaqalarda o‘suvchi yem-hashak o‘simliklari, ularning chorvachilik uchun ahamiyati va zahiralari yoritilgan. Chorva ozuqalariga bo‘lgan talabni qondirish maqsadida yem-hashak bazasini yaratish, madaniy va yovvoyi o‘simliklardan foydalanish, shuningdek, ularning hosildorligi, yeyimliligi va ozuqaviy qiymati muhimligi ta’kidlangan.