(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
nklyuziv ta`limning jamiyatdagi roli - yangi ijtimoiy me`yorlar, xulq atvor va kommunikativ munosabatlarning shakllanishiga asos bo`ladigan, ushbu ta`lim turi insonparvarlik, umuminsоniy qadriyatlar, bag`rikenglik va oshkoralik tamoyillariga tayangan holda amalga oshiriladi.