(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarini rejalashtirishda kouching yondashuvi va refleksiv tahlilning asosiy nazariy va metodik jihatlari tahlil qilinadi. Kouching yondashuvi talabaning individual imkoniyatlarini hisobga olish, faol ishtirokini rag‘batlantirish va mashg‘ulotlarni samarali tashkil etish imkonini beradi. Refleksiv tahlil esa mashg‘ulot jarayonidagi natijalarni baholash va keyingi mashg‘ulotlarni optimallashtirishga yordam beradi.