(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Mazkur maqolada o‘quv qobiliyatlarining yoshga bog‘liq rivojlanish xususiyatlari rivojlanish psixologiyasi va pedagogika nuqtayi nazaridan tahlil qilingan. Unda maktabgacha yoshdan boshlab yuqori sinf