(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada, o‘quv-trenirovka mashg‘ulotlarida maxsus o‘yin vazifalarini qo‘llash metodikasini ishlab chiqish, trenirovka jarayonini tizimlashtirish, jismoniy tayyorgarlik sifatini oshirish va dastlabki tayyorgarlik bosqichida yosh taekvondochilarda texnik ko‘nikmalarni shakllantirishni optimallashtirish imkonini beradi, deb taxmin qilindi.