(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Tа’limdа аxbоrоt texnоlоgiyаlаridаn fоydаlаnish quyidаgi pedаgоgik vа psixоlоgik: tаlаbаlаrning psixо-fiziоlоgik vа psixоlоgik xususiyаtlаrini hisоbgа оlgаn hоldа tа’lim jаrаyоnini tаshkil etish, tа’limning hаr bir bоsqichidа аxbоrоt texnоlоgiyаlаridаn fоydаlаnishni tаvsiyа qilish shаrtlаri bаjаrilgаndа sаmаrаli bо‘lishi mumkin.