(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ушбу мақолада ишни судга қадар юритиш босқичида тергов ҳаракатлари устидан суд назоратининг назарий муаммолари таҳлил этилган. Шунингдек, тергов ҳаракатларини ўтказишда “кечиктириб бўлмайдиган ҳолат” мавжудлигини текшириш муаммолари муҳокама этилган.