MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA O‘YIN ORQALI TA’LIM BERISH FAOLIYATI. (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Ushbu maqolada o‘yin jarayonida inson o‘zligining namoyon bo‘lishi, uni "bolalikning hamrohi" deb atash bejiz emasligi hamda maktabgacha yoshdagi bolalar hayotining asosiy mazmunini tashkil etishi aniq va yorqin aks ettirilgan.