BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING PEDAGOGIK TAJRIBASI ASOSIDA GAMIFIKATSIYA TEXNOLOGIYALARINI ONA TILI DARSLARIGA TATBIQ ETISH. (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Boshlang‘ich ta’lim bosqichida ona tili darslarida o‘quvchilarning imloviy savodxonligini rivojlantirishda geymifikatsiya texnologiyalaridan foydalanish maqsadga muvofiq.