KUZGI TRITIKALE NAVLARINING UMUMIY VA MAHSULDOR POYaLAR SONIGA URUG‘ EKISh MUDDATLARI VA ME’YoRLARINING TA’SIRI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Ushbu maqolada 2023-2025 yillar mobaynida Navoiy viloyatining yarimcho‘l xududida sug‘oriladigan bo‘z-o‘tloqi tuproqlari sharoitida kuzgi tritikalening xorijiy “Svat” hamda “Tit” navlarini turli muddat va urug‘ ekish me’yorlarida ekib yetishtirishning umumiy va mahsuldor poyalar soniga ta’siri bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.