O'SMIR QIZLARDA KARIES KASALLIGI PROFILAKTIKASI ALFRAGANUS UNIVERSITY (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida o‘rta maktabda ta’lim oluvchi maktab o‘quvchilari o'smir qizlarda karies kasalligining rivojlanishiga ta'sir qiluvchi omillar, keltirib chiqaruvchi faktorlar, profilaktik-chora tabdirlar, gigiyenik tarbiya va faol stomatologik xizmatlarni takomillashtirish bo'yicha ilmiy asoslangan tavsiyalar bayon etilgan.