TALABALARNI RUS TILIDAN TA’LIM BERISH MOTIVATSIYASINI OSHIRISH USULLARI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Maqolada o‘yin texnologiyalari faoliyat sifatida ko‘rib chiqilmoqda, ulardan foydalanish tilni o‘rganish uchun motivatsiyani oshirishga xizmat qiladi.