OLIY TA'LIMDA MUSTAQIL TA'LIM KO'NIKMASINI SHAKILLANTIRISH PEDAGOGIK TAHLILI. (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada oliy ta’lim jarayonida talabalarda mustaqil ta’lim ko‘nikmalarini shakllantirishning pedagogik asoslari tahlil qilinadi. Mustaqil ta’limning mazmuni, uning bo‘lajak mutaxassis shaxsini rivojlantirishdagi o‘rni hamda samarali tashkil etish omillari yoritiladi. Tadqiqot natijalari oliy ta’limda mustaqil ta’limni takomillashtirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqishga xizmat qiladi.