INKLYUZIV TA’LIM JARAYONIDA O‘QUVCHILARDA IJODIY QOBILIYATNI SHAKLLANTIRISH USULLARI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Maqolada inklyuziv ta,lim jarayonida oʻquvchilarning ijodiy qobiliyatini shakllantirish usullaridan foydalanishni amaliy ahamiyati yoritilgan. Ijodiy qobiliyatni rivojlantirishda bilishga doir innovatsion texnologiyalardan foydalanish hamda ularni oʻqish jarayonida tadbiq etish haqida ma’lumotlar berilgan.