“XXI ASRDA TOSHKENT” (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
XXI asrda Toshkent – O‘zbekiston Respublikasining poytaxti sifatida – jadal rivojlanayotgan, zamonaviy infratuzilmaga ega bo‘lgan yirik siyosiy, iqtisodiy, madaniy va ilmiy markazga aylangan.