PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ORQALI TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARINI TADBIQ QILISH (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur ilmiy ishda pedagogik texnologiyalar orqali ta’lim sifatini oshirish hamda innovatsion texnologiyalarni ta’lim jarayoniga tatbiq etish masalalari yoritilgan. Zamonaviy pedagogik va axborotkommunikatsiya texnologiyalarining ta’lim samaradorligini oshirishdagi ahamiyati ilmiy asosda tahlil qilingan.