MA'NAVIYATLI VA SALOHIYATLI YOSHLAR YANGI OʻZBEKISTONDA FAROVON XAYOT POYDEVORI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Maqolada ma'naviyatli va salohiyatli yoshlarni tarbiyalashning ahamiyati, zolzarbligi va yangi Oʻzbekistonda bu masalaning zaruriyati taxliliy asosda yoritib, bu muammoni xorij tajribasidan foydalangan xolda samarali xal etish masalasi ochib berilgan. shuningdek, ijtimoiy-falsafiy jixatdan muammoga atroflicha yondashilgan.