ERKIN VOHIDOV SHE’RLARIDA AYOL TIMSOLI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada Oʻzbekiston xalq shoiri Erkin Vohidov she’riyatida ayol timsolining badiiy talqini, uning mazmunmohiyati, shuningdek, ifoda usullari tahlil qilingan. Bunda asosan shoir oʻz she’rlarida ayol timsolini badiiy tasviriy vositalardan mohirona foydalangan holda ochib berganligi yoritilgan.