MUJASSAM NUQSONLI BOLALARNING OTA-ONALARI BILAN MASLAHAT VA HAMKORLIK MASALALARINI TASHKIL QILISH (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada mujassam nuqsonli bolalarning otaonalari bilan maslahat va hamkorlik masalalari haqida to‘liq ma’lumot berib o‘tilgan. Mujassam nuqsonli bolalarning kasalliklari,ularning pedagogik va psixologik holatlari va ularning oldini olish haqida yoritilgan.