FORTEPIANO IJROCHILIGIDA BADIIY TALQIN (INTERPRETATSIYA) NING O`RNI VA AHAMIYATI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Fortepiano ijrochiligida badiiy talqin (interpretatsiya) tushunchasi, uning shakllanish omillari,ijrochining shaxsiy yondashuvi va musiqiy asrning badiiy mazmunini ochib berishdagi roli yoritiladi