PEDAGOGIK INNOVATSIYALAR VA ULARNING SAMARADORLIGI - Usmonova Shoxsanam Shavkatovna; Jabborova Sayyora; Orifjonova Muzayyana; Sodiqova Xayithon (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida pedagogik innovatsiyalarning mazmuni, turlari hamda ularning o‘quv jarayonidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llash orqali ta’lim samaradorligini oshirish masalalari tahlil qilinadi. Pedagogik faoliyatda yangi yondashuvlar, interfaol metodlar va raqamli vositalarning o‘rni ochib beriladi.