NOGIRONLIGI BO’LGAN YOSHLARNING PSIXOLOGIK MOSLASHUVI: IJTIMOIY QO’LLAB - QUVVATLASHNING ROLI - Abdunabiyeva Dilshoda; Habibjanova Nodira (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola nogironligi bo‘lgan yoshlarning psixologik moslashuvi va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlashning roli haqida so’z boradi. Maqolada psixologik moslashuv tushunchasi, yoshlar duch keladigan qiyinchiliklar va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlashning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, maqolada moslashuv jarayonini yaxshilash bo‘yicha strategiyalar ham ko‘rsatib o‘tilgan. Maqola yoshlar psixologik farovonligini oshirish va ularni jamiyatga integratsiyalashuvini qo‘llab-quvvatlashga qaratilgan.