IJTIMOIY ADOLAT ERKINLIK VA INDIVIDUAL MA’SULIYAT KONSEPSIYASI TAHLILI - Tilaboldiyeva Shodiyona; Habibjonova Nodira (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy adolat, erkinlik va individual masʼuliyat tushunchalari . Tadqiqotda adolatning nazariy asoslari, erkinlikning falsafiy talqinlari hamda shaxsiy masʼuliyatning jamiyatdagi o‘rni ko‘rib chiqilgan. Maqola ushbu uch konsepsiyaning o‘zaro bog‘liqligini ochib beradi va jamiyat taraqqiyotidagi ahamiyatini asoslab beradi.