IJTIMOIY ISH RIVOJI:COS (CHAITRY ORGANIZATION SOCIETY)DAN ZAMONAVIY UNIVERSITETLARGACHA BO’LGAN EVOLUTSIYA. - Abdurasulova Sarvinoz; Habibjonova Nodira (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Ushbu maqola ijtimoiy ish taʼlimining COS (Charity Organization Society) davridan boshlab zamonaviy universitetlargacha bo‘lgan rivojlanishini o‘rganadi. Kasbning rivojlanish bosqichlari, taʼlim metodlari va ijtimoiy xizmatlarning akademik muhitga integratsiyasi tahlil qilinadi. Tadqiqot ilmiy asoslar va etik qadriyatlarga tayangan kasbiy tayyorgarlikning ahamiyatini taʼkidlaydi.