“IJTIMOIY ISHCHILAR TAYYORLASH TIZIMINING TARIXI VA HOZIRGI KUNDAGI INNOVATSION YONDOSHUVLARI” - Ibrohimova Dilafruz; Habibjonova Nodira. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy ishchilar tayyorlash tizimining tarixi va hozirgi kundagi innovatsion yondoshuvlari tahlil qilinadi. XIX asrdan boshlab shakllangan dastlabki ijtimoiy ish maktablari, universitet tizimi va zamonaviy pedagogik innovatsiyalarning roli o‘rganiladi. Tadqiqot shuni ko‘rsatadiki, tarixiy tajribalar va innovatsion metodlar uyg‘unligi ijtimoiy ishchilar malakasini oshirish va amaliyotga tayyorlash sifatini sezilarli darajada yaxshilamoqda.