O’ZBEK TILIDA JUFT OTLAR VA ULARNING TASNIFI - Safarova Hayitgul Turg’un qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o’zbek tilidagi juft otlarning yasalishi, tuzilishi, tarkibiy xususiyatlari tahlil qilinadi.