MA’NAVIY AHLOQIY TARBIYA - Ergashboyeva Sarvinoz Erkinjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Ushbu maqolada ma’naviy-axloqiy tarbiya haqida umumiy tushunchalar, ma’naviy- axloqiy xulq-atvor, ma’naviy-axloqiy tarbiya metodlari haqida ma’lumotlar berilgan. Axloq va axloqiy ong tushunchalari ma’nosi ochib berilgan.