KASBNING YOMONI YO‘Q! - Nazarova Sojida Xusan qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Kasbning yomoni yo‘q” degan naqlning ma’nosi yoritilgan. Maqolada har bir kasbning jamiyat hayotidagi ahamiyati, insonning shaxsiy rivojlanishiga ta’siri va kasb tanlashdagi mas’uliyat haqida so‘z boradi. Shuningdek, har bir kasb hurmatga loyiq ekanligi va ishni sevib bajarishning muhimligi tushuntiriladi. Maqola o‘quvchilarda kasblarni qadrlash, mehnatga hurmat va mas’uliyat hissini oshirishga qaratilgan.