HAR FASLNING O‘Z ZIYNATI BOR - To‘rayeva Dilnavoz Abdivasiyevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yilning to‘rt fasli - bahor, yoz, kuz va qish haqida so‘z yuritiladi. Har bir faslning o‘ziga xos go‘zalligi, tabiati va inson hayotidagi ahamiyati sodda va tushunarli tilda bayon etilgan. Maqolada fasllarning tabiatga, inson mehnatiga va bolalar hayotiga ta’siri yoritilgan. Asosiy maqsad - o‘quvchilarda tabiatga bo‘lgan mehrni oshirish, uni asrashga undash va har bir faslning ziynatini qadrlashga o‘rgatishdir.