HAMID OLIMJON SHE’RIYATI - Jo'rayeva Nargiza Tilovmurodovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada xalqimizning suyukli shoiri Hamid Olimjonning hayoti va ijodi, shuningdek, shoir ijodidagi she’rlarning xarakter xususiyatlari haqida ilmiy tahliliy bayon yoritilgan.