O‘ZBEKISTON SSRNING 1960–1980-YILLARDAGI IQTISODIY HAYOTI - Xudoyberdiyeva Maftuna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: O‘zbekiston SSRning 1960–1980-yillardagi iqtisodiy rivoji yoritiladi. Unda markazlashgan reja iqtisodiyoti sharoitida sanoat va qishloq xo‘jaligining holati, kapital qo‘yilmalari siyosati hamda paxtachilikka biryoqlama ixtisoslashuvning oqibatlari tahlil qilinadi.