KO’Z SHIKASTLANISHI BELGILARI, KO’ZGA TUSHGAN YOT JISMNI OLIB TASHLASH - Voxobova Diyora Husniddinjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ko’z shikastlanishi belgilari, ko’zga tushgan yot jismni olib tashlash haqida aytib o’tilgan va tavsiyalar berilgan .