HOMILADORLIK DAVRIDA TIBBIY KO’RIKDAN O’TISHNING AHAMIYATI - Nuriddinova Muxlisaxon (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Homiladorlik davrida tibbiy ko’rikdan o’tishning ahamiyati haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan.