AEROTERAPIYA – HAVO BILAN DAVOLASH - Matkarimova Matlubaxon (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada havo bilan davolash haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan.