BOLALARNI CHINIQTIRISH VA ULARNING JISMONIY TARBIYASI - Marasulova Muharramxon (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarni chiniqtirish va ularning jismoniy tarbiyasi haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan.