MIGREN KASALLIGI BELGILARI, KELIB CHIQISH SABABLARI, OLDINI OLISH CHORALARI - Mamanazarova Roxilaxon (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya-ushbu maqolada Migren kasalligi belgilari, kelib chiqish sabablari, oldini olish choralari yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tafsiyalar o’z ifodasini topgan