ҒЎЗАНИ СЎРУВЧИ ЗАРАРКУНАНДАЛАРДАН ҲИМОЯ ҚИЛИШДА ЭНТОМОФАГ ВА ЗАРАРКУНАНДА ОРАСИДАГИ МУВОЗАНАТ - Уразметов Музаффар Илхамбайевич (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Аннотация. Маколада кўп йиллик кузатув ва тадқиқотлар натижаларига асосланиб ғўза нинг зараркунандаларга карши биомахсулотлар ва кимевий воситаларни куллаш буйича юкори самарага эришиладиган усул ва календар муддатлари берилган натижада ғўзанинг сўрувчи зараркунандалари табиий равишда 50-60% камайган