MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDAGI TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA STEAM TA’LIM TEXNOLGIYASINI QO’LLASHDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO’LLARI - Solijonova Dilobarxon Anvarjon qizi; Yuldasheva Umida Maxmudovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada so’ngi yillarda maktabgacha ta’lim tashkilorlaridagi ta’lim-tarbiya jarayonini amalga oshirishda ilg’or ta’lim texnologiyalari, jumladan, STEAM yondashuvini amalda tadbiq etish jaryonida yuzaga keladigan muamolar va ular doirasida atroflicha mulohazalar yuritilgan hamda muammolarni hal qilish yuzasidan bir qancha tavsiyalar berib o’tilgan.