YIRIK SOLIQ TOʻLOVCHILARNI SOLIQQA TORTISH MEXANIZMINING AMALDAGI HOLATI VA UNI TAKOMILLASHTIRISH YOʻLLARI - Qo'shaqov Asrorjon Nematjonovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Yirik soliq to‘lovchilarning soliq ma’murchiligini amalga oshirishning xorij tajribasi tahlil qilingan bo‘lib, bu tahlillar natijasida O‘zbekiston Respublikasi soliq qonunchiligini takomillashtirish masalalari, Yirik soliq to‘lovchilarning soliq ma’murchiligini yanada takomillashtirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.