ZO‘RAVONLIKSIZ MAKTAB – ZO‘RAVONLIKSIZ JAMIYAT SARI - Abdishukurov Shohruh Shermamat oʻgʻli (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida zo‘ravonlikning oldini olish, o‘quvchilar o‘rtasida sog‘lom psixologik muhitni shakllantirish va zo‘ravonliksiz jamiyat barpo etishda maktabning o‘rni yoritiladi. Maktab, oila va jamiyat hamkorligi asosida bolalarda bag‘rikenglik, hurmat va ijobiy muloqot madaniyatini rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi.