TA’LIM MUASSASASIDA SOGʻLOM PSIXOLOGIK MUHITNI YARATISHDA RAHBARNING ROLI VA VAZIFALARI - Tillaboeva Dilshodaxon (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida xodimlar o‘rtasida ijobiy muhit va samimiy munosabatlarni shakllantirishda rahbar shaxsining o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Jamoada sog‘lom psixologik muhit yaratish, o‘zaro hurmat va hamkorlikni mustahkamlash, motivatsiyani oshirishda rahbarning boshqaruv uslubi va psixologik yondashuvlari tahlil qilinadi.