MUTAXASSISLIK FANLARINI OʻQITISHDA CASE STUDY METODLARIDAN FOYDALANISH - Xayitova Kamola (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mutaxassislik fanlarini o‘qitishda case study metodining samaradorligi ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Case study metodi orqali talabalar nazariy bilimlarni amaliy vaziyatlarga tatbiq etish, tahliliy fikrlash qobiliyatini rivojlantirish va professional qaror qabul qilish ko‘nikmalarini oshirish imkoniyatiga ega bo‘lishi ko‘rsatib beriladi. Tadqiqot shuni yoritadiki, case study metodining samarali qo‘llanilishi mutaxassislik fanlarini o‘qitishda talabalar bilan faol va interaktiv o‘quv jarayonini tashkil etadi.