BUXORO AMIRLIGI VA ROSSIYA IMPERIYASI O’RTASIDAGI SAVDO VA DIPLOMATIK ALOQALAR TARIXIDAN - Adxamova O‘g‘iloy Zafarjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Buxoro amirligi hamda Rossiya imperyasi o’rtasidagi savdo va diplomatik munosabatlar tahlil qilinadi. Shuningdek, Rossiya bosqini arafasigacha bo’lgan davriy chegara oralig’ida ikki davlat o’rtasidagi siyosiy va savdo-iqtisodiy aloqalarining rivojlanish jarayonlari yoritib berilgan.